Sortering

Op ‘t Hoog 5 in Vleuten heeft Fruitbedrijf J.C. Vernooij B.V. de beschikking over twee sorteerlijnen. Deze ultramoderne machines zijn geschikt om zowel appels als peren te sorteren. Het product wordt via een watergoot aangeleverd bij de sorteermachine. Hierna sorteert de machine het product op basis van maat, vorm, kleur, gewicht en afwijkingen. In de toekomst is het ook mogelijk om op kwaliteit te sorteren. 

Tevens zijn wij in staat om op diverse manieren produkten klein verpakt (d.w.z. normaliter 1 á 1½ kilo per colli) aan te leveren. Wij hebben een rekfoliemachine die fruit en groente op schaaltjes verpakt afdekt met rekfolie, een zakjesmachine die fruit in zakjes verpakt en een netmachine die schaaltjes vult met fruit en afdekt met een netje in gebruik. Alle machines zijn in staat om de eindverpakking te voorzien van een aanduiding zoals een sticker of label.

  • Hier volgen enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor sorteren, ompakken en klein-verpakken. 
  • sorteren van fruit uit voorraadkisten naar klein fust als kratten en dozen
  • sorteren van fruit uit dozen naar schaaltjes afgedekt met rekfolie
  • overpakken van fruit uit kratten en dozen naar een vergelijkbare verpakking
  • sorteren van fruit uit dozen naar zakjes
  • sorteren van fruit uit dozen naar schaaltjes afgedekt met netjes

Natuurlijk zorgen wij er voor dat de kwaliteit die overblijft volgens uw aanvraag is.

Wij zijn in staat om het product aan te leveren in de door de afnemer gewenste verpakking. Ook kunnen wij het fust voorzien van barcodes en andere aanduidingen.

Indien u verdere vragen over de sorteer- en ompak mogelijkheden heeft, of een offerte wilt aanvragen kunt u contact opnemen met Joop Vernooij, bereikbaar onder telefoonnummer 06 5233 7978.